Wednesday, December 21, 2016

MISS YOU!!!!

Assalamu'alaikum and hi to all...

Haha macam la ada yang bacakan... kikiki.... Tajuk entry pun tak nak kalah. Miss you ketat - ketat... Memang beza betul zaman mula-mula blogging dulu dengan zaman sekarang ni... Rasanya yang masih setia dengan blog pun dah tak ramai kan. Kuasa smartphone dah take over dunia blogging nampaknya. Kalau sebelum pakai smartphone dulu, gigih satu hari update entry sampai 5 entry... haaaa sekarang sebulan 1 entry pun tak mampu noks... huhu

Macam mana life uols sekarang? macam - macam da jadi dengan blogger ni. ada yang baru lepas SPM da habis belajar, ada yang bujang dah beranak pinak and ada blogger yang maintain femes. akak jeles chuols... hahaha... Akak korang ni macam ni je la.... meneruskan sisa kehidupan dengan abang korang dan family tercinta... 

Tengok, nak taip panjang - panjang pun da takde idea sekarang ni... Harapnya anak akak nanti bolehla baca blog ni kan and jadi semangat dekat dia kalau nak menulis jugak. Nak oi... kalau ang baca ni, mummy bangga dengan ko nak. hehe



Banyak mummy nak belanja kamu sayang. Tapi tunggu mood mummy datang ya. hehehee...
 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork