Thursday, July 30, 2009

PKNS,shah alam..wait for me

cerita ni macam best

cuba teka,xarine ni laki ke perempuan

da lame tak dengar cerita dari tiga novelis kesayangan saya ni



insyaALLAH esok nak pergi PKNS,shah alam dengan intan nazifah.sahabat baik saya dari sekolah menengah lagi.lost contact after sekolah,dan alhamdulillah,jodoh kami untuk jumpa di UM.tak sangka kuat betul jodoh kami..

saya memang tertarik betul dengan karya-karya agung ketiga-tiga novelis ni.jalan cerita dan gaya bahasa penulisan mereka memang sangat menarik dan berlainan dengan novelis2 lain.bukan itu sahaja,banyak mesej yang disampaikan melalui cerita2 mereka.bukan kenyataan ini agak bias kerana saya adalah peminat kipas-susah-mati mereka..sangat susah untuk saya membaca hasil penulisan novelis lain kerana mereka lebih menjerus kearah penulisan komersial (rasenye pembaca fahamkan..hehe)

akhirnya,jemari seni memberikan saya kepuasan yang tidak berbelah bahagi.terima kasih kepada wan illina dan kak aina.kerana mereka saya mengenali jemari seni.bukan itu sahaja,saya juga turut menjalinkan hubungan baik dengan orang kuat jemari seni iaitu kak suraya(kak su) dan kak kamariah(kak yah).mereka berdua sangat berdedikasi dalam menggerakkan jemari-jemari penulis dibawah syarikat ini.

tunggu ya resensi PELANGI dari saya.insyaALLAH...

2 comments:

AdH said...

Ya, memang menunggu ;) Buat masa ni berhenti dulu beli novel. Kena beli buku parenting, baby care, Pa&Ma dll..Hehe..manalah tau nanti nak guna :D

elly sarip said...

eh kak
lain mcm je bunyinye
hehe
da ready ke
alhamdulillah
xsbr nk dukung ank buah ni
hehe

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork