Sunday, October 04, 2009

saya bekerja

"apa ya nak buat cuti 3 bulan ni..nak keja tapi xtau nak keja ape"kata M seorang diri..
buzz...
"Majid,ko nak keja tak"kata Edora kepada majid
"keja ape"tanya majid..
"keja exhibition guide kt pusat sains negara"jawab edora
"ok..nanti aku pikir dulu"

hehe..cuti sem da start.so offocially saya pun da kerja skrg kt PSN..jadi sape2 yg rindu saya,boleh la ke PSN.
pameran yg saya handle ni berkaitan kehidupan leonardo da vinci..disini saya sertakan link website pameran ni

pameran ni memaparkan karya-karya dan rekaan-rekaan yg da vinci hasilkan.sebanyak 25 rahsia mengenai da vinvi turut diungkai..jadi,datanglah beramai2 ya di pameran ni.

tarikh: 1 oct - 13 jan 2010
masa:9.00 am - 6 pm
tiket:
AdultsRM25
Chidren (under 17 Y)RM20
Family ticket (2 adults and 2 .)RM70
Senior Citizen (50 above without pension card)RM13
Senior Citizen (50 above with pension card)Free


3 comments:

nona said...

wahhh kaye makcik sekarang ek..
patotla aku tgk ko punye status pasal da vinci, si hanem pun same...
patotlaaaaaaaaaa

pearl jade said...

hehe
mano ado mak cik kayo
gaji msuk akhir bln maaa
huhu

syurga tinggi _(o'.'o)_ said...

yeayy..
pas gaji masuk bleh mntak majid blanje ..
hehe

best x keje jid?

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork