Sunday, August 29, 2010

special dedication to my readers

this entry is dedicated to my great followers,readers,friends and stalkers...2pun kalau ada la....hehehehe

sebab blog ni tak ramai yang baca,so boleh perasan sape yg selalu datang and singgah sahur,eh silap,singgah untuk baca2...tak pernah tahu sape mereka...

dan antara yang selalu baca adalah:
1. dari offenburg...yang ni sah2 la jannatun aliyah kan?????betul x na?hihi

2. dari serdang....tak tau ni sapa

3. dari petaling jaya.erm...maybe budak2 um

4. dari puchong...mar je yang duk puchong tapi die duk mesir...ooo kak eha kot..hihi

5. dari kuala terengganu....erm,fifi kot..haha

6. dari IPOOOHHHH.......ha ni tak laen tak bukan my sayam,fyllo...u kan MySpace

7. yang terbaru..dari kapar perak...

8. dari kota baru perak pun ada...baru tau kt perak ada kota baru...haha

ni buktinya yg mereka ada singgah....


terima kasih banyak2 sudi singgah blog ni ya...love you all..muaaxxxxxx
MySpace

8 comments:

::theBROKENmaiden:: said...

HAHA.... mmg laaa aku. sapa lagi. wahaaaaaa

pearl jade said...

yam...haha
i know its u
ak mana la ade kwn luar sgor
hahaha

syurga tinggi _(o'.'o)_ said...

erkk
kantoi bace blog ko
haha :p

pearl jade said...

ko kena tukar kerakyatan dr grmany ke lubuk antu kot br ak x cam ko sape
haha

jat said...

ala jidddddd.....
x aci... kenapa dr kajang takda.....
ini tidak adil~~~ huhuhuuuu

ehhh jid, mar kat mesir lg eaaa???
igt da balik kg..
mar abis bila ea jid?

pearl jade said...

eh ejat sori....lupa nk ckp dr kajang
ade gak dr kajang hr 2 tp lately da xde..ejat da lme x sggah ek?hehe
k nnt kite edit balik

mar kt mesir lg...21/9 die balik utk raya n study 4 final year
die hbis januari dpan kalo x silap

jat said...

em2 jid.. kat bilik ni payah nak dapat wyrless.. jarang dapat nak online skg ni..

ohhh next year.. o mar balik 21/9 eah.. ok2.. hehehehe tQ jid!

majid, address dlm mustaqim valid lg kan?

pearl jade said...

jat....haah valid lg?
nak bg kad raya ke?
ke nk bg kad khwin...hehe
thanx ya jat =)

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork