Saturday, June 26, 2010

botol air saya?????

hehe....kalau tengok tajuk, tak kan da besar pun guna botol air lagi kan?
eh apa salahnya..penting tau minum air....
tapi bukan pasal botol air tu yang saya nak cerita
saya nak bagitau saya da ada botol air....bukan sebarang botol air tau
hehe..saya da ada tumblr..weeeeeeeeeeeeeee........
mula-mula tu pening gak sebab orang duk cerita pasal tumblr...
ingatkan apa la tumblr tu....memang mula2 dengar ingatkan botol air tapi bukan la....
jadi sape-sape yang da ada tumblr,bolehla follow saya ya

klik sini:http://sue-eye-lee.tumblr.com/

apa yang bestnya tumblr ni?ha tumblr ni jimat masa dan entry2 orang lain kita boleh plagiriat..
hehehe...waah kejam bunyi.....maksud saya,kita boleh reblog entry orang lain...
dan kongsi dalam page kita...(maafla kalau salah term pasal tumblr...tak biase lagi)
tak payah kita nak copy copy entry tu..klik reblog dan ia akan masuk ke page kita
dan pastinya...mestila ada kredit untuk orang yang kita reblog 2..
jangan risau...otomatik ia akan menacknowledge orang tu
so kita tak kira bersalah da...hihi
banyak rupanya benda2 best yang boleh kita tengok dalam tumblr...
ade video,quotation,gambar dll

terima kasih untuk mokye...diala yang promo tumblr ni dekat saya...
selamat mencuba ya


2 comments:

'amoi' said...

saya tetap setia dgn blogger

pearl jade said...

amoi,
xpe xpe
blog mmg keutamaan saya juga...
tumblr ni agak2 ade sje je nk cuba bnda br...hihi

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork