Sunday, August 16, 2009

final assignment

salam to all..erm..yup,the title for this entry is my final assignment.the final assignment before i'm graduating from um..this assignment is out of the lecturers will give to me.this is my own assignment that i'm going to do.i call it as PROJEK MAJID.

if you wanna do a projek,u should prepare a KKD which is kertas kerja dasar,followers,bajet and of course your mission.actually,this is a secret mission.only certain people know about this projek.

for start,KKD almost finish.tinggal implementing part je.erm..susah jugak nak implement projek ni coz it shud be istiqamah and tak boleh buat setengah jalan if nak result yg bagus..

target people for this projek pun saya da jumpa.just nak make sure betul ke dia lah orangnya..if target salah,nampaknya kena cari target yang baru..tapi tu la,orang cakap semuanya kena tawakal je..yang penting sekarang ni,kena berusaha dan terus berusaha..harapnya projek ni berjalan lancar.amiinnn..

4 comments:

syurga tinggi _(o'.'o)_ said...

laaa..
inike projek majid..
ingatkan ko nak kawen dah..
hehe

nona said...

projek ape ni wey?

jade said...

janna..inilah projek majid
kalo aku nk khwin xdenye pggl projek
aku pggl majlis walimatul urus suhaili terus
hehe

pearl jade said...

nona
ni projek besar
makan masa lame gakla
doakn aku berjaya ya na =)

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork