Friday, May 28, 2010

WISHLIST 1 ~

assalamualaikum semua....waa harini sangat jeles dengan kak eynda sebab dia da dapat ketiga-tiga wishlist dia..tiba-tiba rasa nak buat jugak wishlist sebab macam bagi semangat sikit la kan nak kumpul benda2 ni...bukan apa,rasa sebab benda yang saya nak ni,memang akan digunakan...bukan nak membazir ok....hehe


so far baru dapat pikir 1 je..nak sangat beli mp3 ni...
tadaaaaaaaaaaaaaaa...........

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




NWZ-B142F/P

highlight sket color pink...hehe..saja je nak color pink..mp3 creative yang rosak dulu color hitam..
lepas tu mp4 nano alike color turquoise...tulisan kecik sebab alike je...hehe

kenapa tak beli lagi?
sebab tak mau membazir + takde duit T______T
lagipun, yang mp4 tu elok lagi...
tapi tak guna da pun...sebab bateri cepat habis....huhuhu

for more information, click here






2 comments:

eynda said...

Semoga angan2 jadi kenyataan :-)

pearl jade said...

thanx ya kak...maaf tak mtk permission nak link ke blog akk..
kak,cmne leh tau ek sye link blog akk kt blog sye
sye nmpk kt blog akk,akk leh tau sape yg link ek?cmne nk wt cm2...
nk blaja dr sifu.. =D

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork