Tuesday, February 22, 2011

aneh!!kenapa semalam UV tinggi dari hari biasa??

ha betul tak???nampak tak beza dia???selalu UV or unique visitor ciput je...tak sampai 50 orang pun....ha sila abaikan UV sikit ya sebab memang tak ramai pun yang singgah sini..haha...ok, sangat aneh!!!! pasal apa tiba2 sampai 1oo UV ni ha??dulu kalau paling tinggi pun sebab seharian duk update banyak entri baru jadi camni...kadang2, kalau update banyak pun tak tentu leh tinggi camni....hmmmmmm....nak kata blog diriview oleh mana2 blogger tak ada rasanya. sebab tak ramai pun yang tinggal jejak.kadang2 mesti dorang cakap kan dorang dari mana..adeh!!!!aneh!!! tapi alhamdulillah...ok la 2 kan.ade orang 1hari UV die main riban2...siap dah cecah 10k UV....oh man!!!da la tak reti nak cek statistik2 ni...hmmm...takpe takpe......kena usaha lagi...ganbatteee!!!!



8 comments:

Anonymous said...

bcoz smlm cite yg menarik di post kn.. tu ramai yg tgk.. :D

Ujang9897 said...

sbb anda hebat..=)

wahida said...

ok la tu...bukan senang nak suh readers masuk blog kita kan?

anyway, congrate...

pearl jade said...

anon~alamak,rse mcm biase je cite2 yg sye post smlm...huhu..

pearl jade said...

ujang..miahahaha..die kentut kt sini lak...hehe..tenkiu2..kena blaja lebih dr ujang ni.

pearl jade said...

wahida~~haah btul2...kalo dpt tarik tu syukur sgt2...huhu
thanx ya kak

darkbatman said...

gudluckk.. :)

pearl jade said...

waaa darkbatman komen
tenkiu :)

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork