Thursday, February 10, 2011

semalam mimpi ada orang ajak couple dan pagi tadi dapat surat cinta

waahhh!!malam tadi mimpi ada orang ajak couple....orang tu dah admire lama.dia bagi kad yang berbentuk gambar saya...meaning dia print gambar tu.i was like,waaaaaaa ada ke orang minat aku sampai camni...ngeeeee....mimpi tu sangat aneh!!!dah orang tu siap bagi masa, 15 hari untuk bagi jawapan nak ke tak nak..hahaha..suka la mimpi mengarut macam ni..hehe

TAPI YANG TAK LEH BLA....pagi tadi dapat surat cinta wehhhh..dari sapa???
haaaaaaaaa dari SURUHANJAYA PERKHIDMATAN PELAJARAN...waaaaaa...kena g interview next week hari rabu...sob sob sob!!! hari tu masa cek nama takde lagi.skali pagi tadi surat sampai sekolahhhhh....menggelabah ayam dah ni...dari tadi duk kalut carik info pasal KSSR la, MBMMBI la...nama2 menteri.

sure tak tenang 2,3 hari ni....adehhh!!!!!!!nak gi kenduri kahwin la, nak gi ronggengla....last2 kena cancel nampaknya...wuuuuuuuuu

all the best for me....haaa,mari carik benda2 yang dia suruh tu..waaaaaaaaaa

8 comments:

::Miss Pikon:: said...

godek kat moe punya website je. gd luck!

Farhana Jafri said...

hahaha mati2 ingat surat cinta dr admirer!! rupeny~~ good luck okay! jgn neves sgt.. cool and steady je.. hope u lulus intrview tu.. ;)

jemput singgah sini ANASAURUS :)

pearl jade said...

miss pikon....terima kasih ya..huhu..td godek sket2..byk gak yg kena bce..wuuu

pearl jade said...

farhana...mmg surat dr secret admirer yg menyeramkan..hahahaha

sicomot-comel said...

hahaha..
ingtkan surat cinta betul..
chiss..

anyway,gudluck yer interbiu tuh..=D

pearl jade said...

hehe..kalau dpt btul.sye kna wt entri khas..hehe

kiwi said...

gudluck! :))

pearl jade said...

thanx ya cik kiwi :)

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork