Tuesday, February 22, 2011

book jacket dan hadiah giveaway dah sampai

alhamdulillah...yang dah diorder dah sampai....ape ingat badan kita jeke nak jacket..novel iols nak jacket nak gak tau...hehe!!selamat sudah sampai kat sekolah semalam...excited betul dapat benda ni ampai gi bukak depan guru besar.miahahaha... ok marey kita tengok apa isinya...hehehe




yes memang betul.dijamin sampai esok tapi sebab kak jihan send hari jumaat makanya dapatla hari isnin..boleh bayangkan tak berdebar nak tunggu benda ni sampai dalam 2 hari?haha...



jeng jeng jeng!!!!!!inilah isinya....jambu betul tengok color dia...alamak, nama dia apa ya??lupa lak...huhu..siap ada instruction lagi camne nak pakai book jacket ni...hehehehe..




ada bisnes kad and compliment card lagi kalau beli dengan kak jihan...kagum sangat!!hehe..ada gak bisnes nak jahit manik..siapa yang berminat leh dail no kat atas ya :)


tadaaaaaaaaaa....ni la dia bookmark giveaway tue..comel je tengok rerama tu berterbangan kat bunga..kuikuiiii!!!!




setelah buku dah pakai jaket ni lah hasilnya....thanx ya kak jihan...
siapa2 yang berminat, sila gi blog ni ya :


4 comments:

Melati said...

ha'aah selalu jea Pos Malaysia janji sampai esok tapi sampai lusa sebenarnya... huhuuu

=)

Entry Melati hari ini =) : Mengaji Al-Quran, nak join tak kelas? =)

Amy Syaquena said...

melati > bukan saja kata lewat sehari kadang sampai 3 hari , menyirap je..

Note : amy follow sini sama , ada masa jemput singgah sinar raudah ye!

pearl jade said...

melati~la yeke??? sye xpenah kena lg..tp kalau urusan penting,ssh gakla kan kalo smp lmbt...

pearl jade said...

amy~~thanx ya follow.wahhh..lmbtnya smpai...eee nk kena ni!!!

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork