Monday, February 21, 2011

dunia novel giveaway


peewwiiittttt!!!!
kak jihan nak buat GA lagi...
alhamdulillah.....rajin betul kak jihan kita ni..
ada sebab tau kak jihan buat GA..
sebabnya kak jihan dapat offer sambung degree perguruan...
alhamdulillah syukur...
dan saya dengan rasa bangga hati nak wish kak jihan
selamat belajar balik ya...ehhehehehe..
semoga kak jihan berjaya and perform well in ur exam....
ok sape2 yang nak join and bagi semangat dekat kak jihan,
sila ikut syarat-syarat di bawah...

syarat-syarat:

1. follow blog 'dunia novel' <------klik SINI
2. copy picture kat atas ni dan buat link ke blog dunia novel
3. tulis 'entry' kat blog korang pasal giveaway ni..tajuk dia --> "dunia novel giveaway"
4. tag la berapa ramai pun kawan-kawan korang untuk join giveaway ni...
5. last sekali tapi yang ni paling PENTING , tinggalkan link entry giveaway korang kat ruangan komen DUNIA NOVEL ok...

dengan ini, saya tag semua yang baca.....
hehehehehe....

all the best kak jihan
ganbattteeeeeee!!!!

5 comments:

nabilah_2908 said...

hadiahnya...akan dpt novel yer..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUBUR JAGUNG

wahida said...

all the best dear!!

pearl jade said...

ooo hadianynya bookmark yg comel
jap ya sye carik gmbr die

pearl jade said...

thanx kak wahida :)

adhan said...

dah update...

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork