Thursday, February 03, 2011

demam sahabat blogger

DASYATT!!!
SANGAT DASYATT!!!
siapa yang tak join group sahabat blogger memang rugi....
facebook sahabat blogger memang hangat
kat sini sume blogger berngobrol-ngobrol aka borak2,sembang2,gosip2..
pasal ade sorg blogger call hot.fm and tak puas ati dengan gathering kat Time Square hari tu pun terus tersebar kat SB..
pergh,kalah melodi, mana2 gosipper and etc
tapi seriously...rasa best datang SB...
sebab sume nk berkawan and borak2..
sampai ade yg tak update blog ek...
sunyi sket blog sbb sume sbuk g SB and borak2 kat situ..hehe
macam2 topik yang dibincangkan
and sume sporting je borak2 kat situ
sape2 yang belum join group ni and jarang jenguk SB, mari kite ramai2 ke sana..hehe
dan get ready kalau join group ni,
notification akan naik mencanak2...huhu

sila klik sini kalau nak join ya
sahabat blogger

2 comments:

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork