Friday, February 25, 2011

hari ni balik keramat :)

macam tiap2 minggu tak balik kan..haha!!tapi betulla minggu lepas i tak balik tau...sebab sabtu ade kem bestari solat.pas2 malas nak balik rumah sebab nak siapkan fail panitia BI. SU yang tak berjaya la katakan..hehe..

minggu ni WAAAJIBBBBBBBB balik...semalam gaji.ha,wajiblah belanja mak abah dan adik2...cepat siapa nak jadi adik saya..hihi!!! mak abah.......tunggu elly ya..weeeeeeeeee

ha minggu depan lak ade mesyuarat PIBG hari sabtu...so tak dapat balik.pas2 cuti sekolahhhhhhhhhh..hooraayyy!!!ade plan baik punya untuk cuti sekolah ni,harap2 jadi plan tue.aminn!! dah lama tunggu and teringin sangat nak laluinya..hehe!!!


6 comments:

Miss Dill said...

sile blanje kak. lalala~

pearl jade said...

mari kak...hehe

Edy Zaidi said...

nak jadi adik boleh?:p

wahida said...

saya nak jadik kakak awak....sudi x? ekekekek...

pearl jade said...

edy zaidi...boleh2.jadi adk ipar sye ya.hehe

pearl jade said...

kak wahida,sgt2 dialu2kan...huhu
tenkiu akk

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork