Thursday, April 14, 2011

jom undi header blog lelaki/wanita pilihan 2011



assalamualaikum dan selamat tengahari semua...bab2 mempromote ni i loiiikeee sangat2...sebab tu ade orang cakap saya leh jadi promoter..haha..okies, tak mau cakap banyak...mari kita tengok calon2nya....ade 10 tapi nak promo sket je..haha.kalau tak,nanti ehader pilihan saya kalah la kan.hehehe...


calon header blog lelaki no 1:
nak undi dia ni boleh. sebab header dia jujur gila..siap cakap siapa yang paksa dia blog..cam cute and romantik pun ada gak..haha



calon header blog lelaki no 2:

jangan tertipu tengok smiley yang macam garang tue..dia bukannya pemarah..baik hati owner blog ni..stylo gakla header dia..ala2 urban gitewwwww..cool tak chain tue.macam digantung header dia..



calon header blog lelaki no 3:


waaaa..suka header adik ni....ada kapal terbang...i love kapal terbang...ade motip and ada kaitan dengan blog dia.dia la pilot and bloglist dia,dia letak nama airlines...serius coolllll!!!and hari tue saya gi sarawak pinjam kapal terbang dia..dia baik..sure dia bagi..haha




calon header blog perempuan no 1:

siapa tak vote header ni,siap laaaa...sangat puitis and bermakna header sunah sakura ni....

langit yang besar ,berat ini pon ALLAH boleh jaga,
takkan kamu yang kecil ini ALLAH akan biarkan..

sentap tak anak2???dari header kita tahu ke arah mana arah tuju blog ini...sangat ilmiah dan ilmu2 agama disampaikan secara santai...



calon header blog perempuan no 2:

nurulbadiah

model sambilan...dan seorang lawyer.tengah wat chambering...pergh!!sangat dasyat...lawyer pun ada masa wat blog..huhu..bagus!!boleh mengeakkan keadilan..




calon header blog wanita 3:




kenapa kena vote dia?sebab dia junior masa kat sekolah dulu..hehe...dulu dia pakai header laen...ade muka dia wat tabik spring..stylo habis...


ok,da usha2 da header2 ni...so tunggu apa lagi.mari vote mereka di sini...klik gambar bawah..



pinjam gambar sunah..hehe...



due date: 15 april 2011 jam 11 malam



jangan lupa undi header ni sekali...kompem menang tanpa bertanding

















10 comments:

Ujang9897 said...

sila undi Erti Kehidupan..hahaha..=)

jgn undi Suratan Kebetulan...=)

nak undi iqbal pun boleh..=)

pearl jade said...

haha..sempat lagi tue suh jangn vote

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

undilah...undian anda sgt bermakna kan siti?

Qaseh dalia adelia said...

muehehe dah undi syhhh

Sunah Mohammad said...

sape pinjam gambar saya kena undi saya..ahahaha~

pearl jade said...

SIS LM,ya betullll...undi sgt berharga....dkat2 je sume undi..huhu

pearl jade said...

qaseh...haha,undi rahsia ek
hehe

pearl jade said...

sunah...dun wori!!!wajib undi sunah
hahahahaa

Amar Amirah said...

terima kasih kak suhaili..sweetnye..;) walaupun saya tak tahu dapat apa kalau vite tertinggi, siapa suka ha vote lahh. hahaha ;)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

yeaah..marilah beramai2 undi saya =P

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork