Thursday, April 07, 2011

terharu dan pelik! hari-hari referral dari blog mia liana tinggi

kak mia liana, akak caya tak kak?masa saya tanya akak tadi, baru je 18...tiba2 dah jadi 27...waaaa...terharu sangat2...thanx ya kak.tapi memang pelik..hari2 tinggi tau...i mean more than 20...sebab tu saya boleh tersampai blog akak...maaf ya kak.saya perasan blog akak pun sebab ramai yang singgah dari sana.tue yang saya pergi blog akak....ingatkan akak ada review saya ke apa ke kan...tapi takde pun..huhu.pastu esoknya pun mesti ramai gak..waaa aneh!!!tapi saya suka...ehehehe...thanx banyak2 ya kak...tak tau la apa puncanya!!!misteri!!!!hehehe

jom terjah kak mia liana =)

4 comments:

wahida said...

ni yg nak gi terjah jugak ni..hehehe..

pearl jade said...

ha sila sila...akk ni mmg femes
hehe

nelly said...

terjah !!!!

Mia Liana said...

tu la akak pun masih keliru lagi... entri setakat ni dah 7++ dari 2007. tak larat nak check satu-satu... fikir positif ajelah...

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork