Monday, April 04, 2011

shaheizy sam dan teman wanita di ABPH2010

waaaa...jangan tak tau...
eh ape yang taunya ni?
laaa..xkan tak tau kot...
shaheizy sam dan teman wanita dia..
huh???
shaheizy sam ada teman wanita??
kenapa tak tau???
pastu dia bawak teman wanita dia gi ABPH2010 ke???
sampai ati koraannnggggg..
sob sob sob!!

ha, kalau nak cari sapa teman wanita shaheizy sam,
tak ada kat sini ok...
haha..
tengok keywords harini,
ada orang search
shaheizy sam dan teman wanita
miahahahahaha..



sorila derrrr..
i tak buat segmen gosip2 kat blog ni...
hehehehe...
maybe dulu pernah wat entri
SAYA PERNAH PONTENG SEKOLAH AGAMA SEBAB SHAHEIZY SAM..
tue yang keyword shaheizy sam termasuk kat sini..hehe..



http://4.bp.blogspot.com/_NVOq1iFHf_4/TTGf_JMMsYI/AAAAAAAAAdY/c0zfii1Pjl8/s1600/shaheizy%2Bsam.jpeg

p/s: ape kaitan dengan ABPH2010??
OO takde kaitan pun..saja je nak letak...
hehe

congratz ya abang shaheizy sam...
ingat tau,saya pernah ponteng sekolah agama sebab abang..
tapi dun wori..alhamdulillah saya berjaya gak masuk sekolah agama =)

12 comments:

mia.lia said...

haha,,byk gile keyword sal sam

pearl jade said...

haha..betul betullll
pttla org suka tulis psl die
hehe

xazryx said...

sape awek dia ?

kak Erna said...

PJ.. masa kacik2 dulu..kalau dah minat memang minat sungguh2 kan..

Nisa said...

ko kenal mase kite sekolah rendah dah jid? *_*

nelly said...

semua cari sam
hehehe

pearl jade said...

@xazryx

hehehe..saya pun x tau awk..hehe
sje je wat entri ni sbb ade yg carik awek die kat sini.hehe

pearl jade said...

@kak Erna

betul kak...sye minat die dlu lg tp mse 2 die x femes...sll dpt watak jahat
cian dieeee

pearl jade said...

@Nisa

cha,aku kaki tengok drama melayu dulu2..hahahaha
org yg x glamer pun ak mnat.pas2 zamarul 2 masa muda2 aku minat gile dia.haha

pearl jade said...

@nelly

cik nelly..2la,ramai betul minat dia..hehe

eynda said...

Teruja akak scroll down nak tengok gepren dia hihi....

pearl jade said...

hehehe kak eynda...jgn marah youuu

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork