Tuesday, April 05, 2011

pesta buku antarabangsa kuala lumpur 2011


sob sob sob!!!!tahun ni lambat betul update pasal bookfair...kalau tak, muka ni la yang rajin update pastu menghabiskan duit kat bookfair beli novel dan buku-buku...miahahaha!! tahun ni tak excited sangat sebab geng2 gi bookfair dah takde...rindunya huda, jiah,husna, mona dan lain-lain sebab kitorang ni memang selalu update dengan bookfair.muka kami gakla yang selalu tercongok kat sana.hahahahaha...sebab bookfair jugakla saya kenal dengan lebih rapat warga kerja JEMARI SENI SDN BHD.....hehehe..


info pesta buku antarabangsa 2011:

tarikh : 22 april - 1 may 2011

masa : isnin - khamis : 10:00 am - 8:00pm

jumaat - ahad : 10:00 am - 9:00 pm

tempat : pwtc, kuala lumpur

pengangkutan awam yang terdekat : STAR LRT - turun di Stesen PWTC

KL MONORAIL : turun stesen titiwangsa

bus - tak tau....hehe


kenapa anda kena pergi PBAKL2011???


WAJIB ya anda ke sana sebab buku2 murah2..haha..dan kalau betulla anda bookworm tegar, anda pasti tidak akan lepaskan peluang ini.dan disinilah, pencinta2 buku akan berkumpul dan dengan rakusnya membeli buku2 tanpa berkira...ha,kalau shoping korang mampu.kalau shoping buku, mampu tak?? jangan berkira ok dengan ilmu.hehehehe...

dah lama ke saya join PBAKL??


ooo haruslah yang!!!! tak pernas miss sejak sekolah menengah lagi.siap dulu masa belajar kat maahad, aku suh abah datang amik naik rusa sebab kawan2 semua nak tumpang.miahahaha...abah memang best!! sanggup datang dari keramat gi kajang pastu hantar gi pwtc lak...padahal pwtc nagn rumah tu sekangkang semut je...haha!!! tenkiu abah!! i love you..eh ade memori lagi dengan abah!! dulu masa sekolah rendah batak gila dengan buku cerita siri KENARI...ajak abah gi minerva borong sampai 10 buku. satu rm5.50...kalo seploh?ha kira sendiri..haha.dulu kira mahal la gak beli novel sampai 50ploh hengget!! pau duit abah lak tue..tapi abah tak berkira pun.miahahaah...dulu sapa2 yang ada buku siri kenari, memang kompem pemes kat skola sebab dia ada member card and buku2 dia best2..haha



sebenarnya, makin tua ni, dah malas nak beli banyak2 buku sebab kompem aku tak baca. kesempitan masa la derr...huhu.ah!! itu semua alasan kau je kan...hehe.tapi seriously memang best gila gi bookfair.sebab leh jumpa novelis...weeeeeeeeeeeeeeeee..macam jumpa artis tau...selalu baca novel dorang je, pastu bila jumpa face to face rasa cam wow!!!! orang ni rupanya yang wat cite yang best tue...pewwwittttt!!!!!


ok, moh kito ke bookfair ya kawan2.sape2 yang rasa nak pinjamkan novel dia kat aku eh saya, meh la bagi ya..hehe..


5 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amalan membaca perlu di pupuk...dr muda sampai ke tua membaca tu perlu kan siti?

LadyAdreena said...

miahahahahha...
di pesta buku nih la aku mampu berabes duit beratus2 tanpa menyesal + berkira..~

tahun lepas kita sopping sama kan, berpeluh ketika menunggu korang dtg..~

i follow ur blog k..(sila follow saya plak)..~

x sabar lah nak g pesta buku tahun nih. punya bertabah aku menahan diri membeli buku semata2 nak berjoli sakan kat book fair nt..~

pearl jade said...

sis LM....betul tue sis...
anak akk suka membaca tak?
hehe

pearl jade said...

shootttooongggggg
ko da ade blog?
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..i loike yoouu
eh sori tau ko kna tggu lame2
tp berbaloi kan?last2 kite ronggeng smp mlm....smp bangi kite g ronggeng pas bookfair..hehe

dis yr gi x??

Khairi said...

Salam,

Jangan lupe ke booth Jemari Seni yo!

JUmpa di sana :)

Xarine.

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork