Friday, March 25, 2011

dapatkan detektif conan 71 dipasaran

kepada die hard fan detektif conan, sila dapatkan isu 71...
tadi usha2 kat kedai dah ada...yeehaaa!!
dari remaja sampai la tua bangka ni, tak pernah miss baca conan..haha..
isu 1 publish masa umur aku form 2.ha sekarang aku da doploh lima tahun pun aku beli tau....muahahhaha!! sangat childish..so what?
ok la tue kan...mencabar kepala ho.... aku kan?hehe..
ooo ade sorang yang aku admire gila dalam conan...
bukannya admire kat shinichi ke conan ke ran ke or detektif kogoro maori..
tapi si kacak tu adalah
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaaaaaaaa........


makoto kyogoku.....
juara aikido x silap...
pakwe si sonoko kawan baik ran...
sangat machoooo gilos abang nii...
episod paling ingat dalam isu 52..
sampai lunyai buku 2 aku baca...haha..
sebab ape??
ha cube ko tengok bawah ni...

agak2 berdarah idung tak tengok dia??waaaa...
sangat cool...protective..
kuat jeles...tapi tak tunjuk..
sayang habis kat sonoko tapi cara sound sonoko selalu wat sonoko bengang..ahaha

eh dah melalut..
nak promo isu baru je....
best gak kali ni..
sebab ade kisah cinta inspektor chiba yang embam tue..
comel awek die masa kecik...hehe..

sebenarnya aku tak baca lagi..haha..
sapa dah baca jangan cite kat aku tau...

p/s: cite ni ade je online version.dalam BI..boleh je kalau nak baca online tapi tak feel...
kena baca manga baru feel..haha..
da la malay version kena tunggu 3 bulan...huhu

4 comments:

Farrah Hasna said...

oh..peminat detektif conan ye

pearl jade said...

haah...hehe
suka x?

Nyza Nurul said...

wah..jumpe gak orang yang sama minat nie..but..dah lama x baca conan..huhu..

pearl jade said...

hehe..suka gak ya?bagus bagusss!!!

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork