Monday, March 14, 2011

puisi kentut 3 idiots khas untuk ujang





puisi kentut ini khas untuk ujang kentut...terimaaalaaahh!!


kentut kuat yang mulia
kentut sederhana boleh ditahan
yang perlahan sangat teruk
yang senyap, langsung tak boleh tahan

memang tak leh bla tengok cerita ni.dengan ekspresi muka dia....huhu..ujang, jangan marah ek..hehe

jom terjah ujang apalah erti hidup tanpa kentut kan ujang..hehe

16 comments:

Miss Dill said...

kentut pun jadi. haha!

Dr Love said...

kerana kentut,jd sumber inspirasi P/jade petang2 ni :))

Ujang9897 said...

"all is well"

hahahahha, 3 idoit..=)


kentut tak bau takpa..=)

pearl jade said...

kak dilla..haha.kentut baik utk kesihatan

pearl jade said...

dr love..inspired by dr love la ni.jgn tahan2 nnt sakit...hehe

pearl jade said...

ujaannggg..jgn marahhhh...huhu

2la,kalo tgk cte ni ingt ujang je
tak bau 2 yg penting..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kentut pun jd inspirasi apa?

iqbalhakimi said...

dah hari2 bau kentut si ujang ni..haha

pearl jade said...

sis..hehe.2 yg siap ade puisi

pearl jade said...

iqbal..haha.kesian awk.akk tgk 3 idiots br t'ingt ujang..huhu

Faziera said...

hahaha ujang dah sinonim ngan kentut..cian..cian..haha

follow sini..^__^

Sunah Mohammad said...

ujang kentut...hahaha~

pj, yang tu design>template>add a gadget>feed, pastu copy kan feed dari blog yang kite nak...faham tak?

pearl jade said...

faziera.ha 2la..sbb 2 puisi ni khas utk die..hehe

pearl jade said...

sunah sayanggggg...mekacih banyak2 ya darling.....berjaya daaa....yeehaaaaaaaaa.alhamdulillah

Tok Esah said...

hahaha, kentut ujang mmg busuk!!
busuk pun busuk lah, "all is well"

pearl jade said...

tok..hahaha
yes,all is wellll....hehehe

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork