Thursday, March 10, 2011

syukur...dapat 2 buffered earning

hoooooraaayyyyyyyyyyyyyyy...agaknya musim orang dapat BE ya sekarang.tengok ciktom dapat 2,pastu terpikir aku ni bila nak dapat lagi...hari tue BE da jadi ME.uguuu..sedih2..tap takpe.alhamdulillah,tiba2 cek nuffnang semalam dapat lagi 2 BE serentak...alhamdulillah.
thanx to I MAS Travel and MAS MH buddy sudi letak permanent iklan uols kat blog iols ni..hehe..MAS tuee...macam2 tau je iols nak naik flight for the every 1st time ver in my life.tapi sori MAS, iols tak beli tix dekat MAS sebab hari tue ongkos enggak ada...insyaALLAH doa2 la ya rezeki bertambah boleh iols naik flight MAS pasni.hehe..

memang best ok contest nie..I MAS Travel ni satu contest khas untuk blogger..sape2 yang berminat sila ke website ni ok I MAS TRAVELLER.iols pun macam berminat nak join.doakan iols menang ok.dah ada idea nak wat ape ni...nnt iols update lagi ok :)

4 comments:

Ellen said...

Tahniah dik..bila lah agaknya si nuffnang tu nak bagi akak ni...mentang2 blog akak tu lah yang paling buruk antara yang lain...sedih ni..huhu

pearl jade said...

kak ellen.jgn jeles.sye x sehebat kak ellen.sy yg ptt jeles dgn akk.hehe..sape ckp blog akk buruk.suka tau kupu2 tue..huhu

Sunah Mohammad said...

tak pernah dapat BE...:(

pearl jade said...

yeke ke Sun?cm x caya..xpe xpe.mari kita berusaha lagi ya :)

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork