Thursday, March 10, 2011

Disney's "Up" house created in real life and flown for National Geographic show

korang tengok tak cite up??? yes disney "up" movie bebudak tue..ape ta tengok gi, sila tengok ya..hehe...ok bukannya nak promo cite tue tapi nak ce cite flying house dalam cite Up..ha that's why la tajuk dia Up..huhu!!!

cuba tengok ni...comel tak flying house tue.

Photobucket

sila abaikan tulisan jepun tue..hehe...and this morning, aspa ade post link utube dorang merealkan flying house nie.perghhh!!!






tak tau la bila siaran dokumentari ni nak masuk NG...kena cek ni.sape2 tau sila roger akak hokeyy!!!akak suka tau....sebab dari dulu teringin nak naik air balloon..last year semangat je pagi2 gi putrajaya.last2 tiket sold out...eh bukan setakat tiket sold out.rupanya show pagi dah habis..miahahahah!!! nak nek petang lambat sangat lak..hehe.this year harus pergi putrajaya..weeeee....


2 comments:

nadira shahid said...

hee, kalau betul2 kan best.. boleh tido, msk smbil berterbangan di udara ;) tapi jgn sesekali membuang air ye ;p

pearl jade said...

nadira...hahaha..bahaya kot kalo buang air..cian org kt bwh..hehe
2la sukses bnda ni cuma manusia x leh masuk..hehe

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork