Saturday, March 12, 2011

SEGMEN KHAS BLOGGER : LELAKI vs PEREMPUAN

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?

rasanya tersangat2 ikhlas. Sebab lelaki macam cakap straight to the point je kan. Nak berdolak dalik takde kot. Pastue kalau ade pandangan hot/panas, sure dorang bagi pandangan yang sangat jelas. Kalau dorang tak suka, memang tak suka la tue.

  1. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?

Malu ke?? Bagi saya bukan pasal malu..tapi malas nak upload gambar agaknya..hehe.sebab kadang2 saya pun malas nak upload gambar..hehe..lagi satu, malas la kan nak layan peminat2 ramai sangat.yela, sebab tue malu letak..huhu

  1. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum

Errmmm....saya rasa orang lelaki ni suka cerita apa yang ditahu. Short survey yang saya buat tengok, rata2 blogger lelaki suka cerita pasal gadjet, kereta, intrnet, tips blogging SEO, BE, ME, and etc.. pasal personal rasanya tak ramai yang cerita cuma diselit2 sket dalam entri..hehe..then, benda2 ni akan menolong orang perempuan yang tak tau cam saya ni...

  1. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?

Sebab dorang kreatif kot..entri dorang pelbagai. Ade yang wat dialog la, lukis kartunla dan macam2. kalau perempuan kadang2 entri panjang...dan lagi 1, blogger perempuan ramai kot. Kalau kawan perempuan dah promo kat kawan dia, ha bertambahla follower.

  1. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
    1. Ben ashaari…
    2. ujang
    3. syafiq rosli
    4. pendekar berkuda
    5. izamir ridzwan
  1. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..

Saya nak letak info2 pasal blogging tips..hehe

siapa nak join, klik SINI ya

43 comments:

ecah said...

eh..join jugak.?samelah kite..

http://blogcaripasal.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

pearl jade said...

hehehe..jom terjah masing2 pny opinion :)

Fyqa said...

hihi,

best3..
suka baca pndpat org.

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

pearl jade said...

hehe..tenkiu fyqa...

sye terjah blik k

Izamir Ridzwan said...

segment menarik..

pearl jade said...

wah,terkejut tgk IR komen...
hehehe..tenkiur IR...join la ya

-[miracle]- said...

hee cool. :D
datang sini dari blog bro ben :D

pearl jade said...

miracle.tenkiu darling :)

solo molo said...

salam ziarah dr segmen En Ben...

GadiSQaMp0nK said...

salam kenal...jelajah dr segmen incik ben...

muhamad hanif said...

pendapat-pendapat ;)


singgah sini dari blog BEN ASHAARI ;)

Qaseh dalia adelia said...

pendapat dr si gadis cumel ni hehe

Un Phat Lee said...

cool

Cik Sue said...

masing2 dgn pendapat masing2..jom2 kita tukar pendapat... salam perkenalan.. =D

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. segmen panas!! hehe

pearl jade said...

@solo molo

tenkiu 4 coming dear :)

pearl jade said...

@GadiSQaMp0nK

salam kenal juga dr saya ya :)

pearl jade said...

@muhamad hanif

thanx ya dtg sini :)
nk dgr pndapat awk juga

pearl jade said...

@Qaseh dalia adelia

tenkiu 4 coming cik qaseh :)

pearl jade said...

@Un Phat Lee

cool ke?hehe

pearl jade said...

@Cik Sue

eh nama kita same la..huhu
ok jom tkr2 pndpt :)

pearl jade said...

@Fuuyooh

salam kenal juga..memang panas kan?huhu

Sunah Mohammad said...

tu dia...hehehe...

Aidil said...

datang dari blog BA nak baca pendapat2 org pmpn hehe

http://skycatcherz.blogspot.com/

meaw said...

ur opinion same too me la tang lelaki tak suka letak gambar tu :)


nyway i da folloe ur blog :)

Chekgu Azrine said...

terjah dari segmen BA...syiokkk

nazrul ashraff said...

haha..joget kejap..kbnykn jwpn gegurl semua kata, lelaki itu kraetif..toce3x..kah kah kah..tapi kt my belog tak pernah letak kartun..haha..buta IT..:P

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-blogger.html

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan..

masing2 berhak beri pendapat!
jom baca pendapat saya jugak

shearasol said...

Haiii

Datang bertaburan dari blog BA

Baca komen

Nak join dah tak sempat, huhu

Merah itu hipokrit

Qaseh dalia adelia said...

pendapat yg baekkk ... blogger laki yg wajib jengak semestinya ada ben ashaari yeahhh

NiSha said...

salam santai dari blig abg ben..

http://heandsheloves.blogspot.com/
NiSha

pearl jade said...

@Sunah Mohammad

alamak malu..cik sun bce opinion saya..hehe

pearl jade said...

@Aidil

thanx aidil..sye bce pndpt awk pula ya :)

pearl jade said...

@meaw

thanx follow blog sye :)
kan kan kan..rsenya take time kn nk letak gmbr.sbnrnya dorg ni byk gmbr cntik..sje x nk tnjuk..hhehe

pearl jade said...

@Chekgu Azrine

tenkiu cekghu..hehhe

pearl jade said...

@nazrul ashraff

haha..memang btul lelaki kreatif..sbbb 2 sng nk bce blog dorg..huhu

pearl jade said...

@mas.saari


betul tue..mari kite tkr2 pndapat ya...hehe :)

pearl jade said...

@shearasol

oh da ttup ya segmen tue??xpe xpe...nnt join segmen laen ya..xpun wat je utk bacaan umum..reader awk still leh baca :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh menarik sgmen ben ni..chiyaok2 siti

pearl jade said...

@Qaseh dalia adelia

terharu...2x qaseh komen..hehe
btul tue..blog BA mcm blog newspaper.wajib kena terjah hr2..hehe

pearl jade said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

sis LM.....tenkiu2...
2la,menarik btul segmen ni.huhu :)
sis x join ke?

pearl jade said...

@NiSha

salam santai juga :)

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork