Sunday, March 06, 2011

saya rindu blogging : (

erm....mingggu ni memang sibuk betul..
banyak event jadi minggu ni..
hari selasa harin tue tiba2 dapat tau pegawai PPD nak datang sekolah nak buat pemantauan berkelompok!!!
ampun......
sangat terkejut....
patutya dorang nak datang khamis lepas tapi tak jadi sebab sekolah masa tu jadi tuan rumah kriket peringkat negeri selangor..
petang selasa terus sakit kepala and tidur je kerjanya..
hari rabu tue pulun prepare nak ajar apa untuk hari khamis...
macam nak kena observe dengan lecturer waa cakap sama lu...
seram amat!!!!
tak mau cite pasal observation!!!
balik rumah nangis..haha!!!

pastu hari sabtu ade meeting pibg..
uruskan pendaftaran parent and cikgu2..
waaaa..okla gak...
tadi pulak uruskan pendaftaran peserta2 star A daerah kuala langat kat matrikulasi selangor..
apsal zaman dulu takde matrx selangor ek??
best je kalau belajar kt sini..hehe
ni pun tengah curik masa nak wat soalan ujian bulanan 1 sekolah...
yeeehaaaaaa.......
mari berusaha!!!
next week budak2 ade test..
so lapang la sikit..
miahahahaha!!!!

4 comments:

Miss Dill said...

elly boleh! jia you!

pearl jade said...

tenkiu kak dila :)
yeah!!! chaiyookkk!!!!

CIK TOM said...

pearl cikgu ker??kita sm2 busy la..huhu ^_^

pearl jade said...

@CIK TOM

haah,saya cikgu cik tom
hehe

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork