Tuesday, March 29, 2011

buffered earning baru..DIGI what's hot Justin Bieber


syukur alhamdulillah...dapat lagi satu BE...
Digi What's Hot Justin Bieber...
walaupun 2 minggu lepas dan minggu lepas jarang update, rezeki datang lagi...
semalam baru je nak merajuk dengan nuffnang sebab die da tarik 1 BE MAS MH BUDDY..
tapi nuffnang dah gantikan dengan adik bieber...oohhoooo..mekacih!!toceh!!! tocehhh!!!
adik bieber, tenkiu singgah blog akak ya..

macam mana cara nak menang:

How do I participate?
Step 1

Text JB to 2016 to purchase three (3) pre-determined CallerTunes™ by Justin Bieber at RM9.00 to stand a chance of winning!

Step 2
Follow the instructions in our text replies to send Justin Bieber CallerTunes™ to your friends and family.

Step 3
Users with the most CallerTunes™ sent to their friends and family will win.


HURRY! Competition ends 8 April 2011!


erm...lately rasa berat je nak blogging..
blogwalking pun da lama x wat..
setakat jenguk2 jiran2 kat bloglist 2 je...huhu
mari mencari mood berblog lagii..ganbatteee!!

10 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

tahniah :)

pearl jade said...

tenkiu yaya :)

The Sharkox said...

tak aci tak aci... mana BE aku NN??????

pearl jade said...

haha..jgn jeles!!! NN 2 ape?

Qaseh dalia adelia said...

wah jelez hehe

pearl jade said...

hehe..xde byk sgt pun qaseh.huhu

wahida said...

wah..bestnya dpt BE..dah dpt BE baru, mood blogging mesti dah sampai balik kan...

pearl jade said...

kak wahida..huhu
x jgak kak...slow je rasa ni
haha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

TANIAH UNTUK LU

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah...

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork