Tuesday, March 08, 2011

mimpi makan sushi


om nom nom.......semalam mimpi makan sushi.ngeeeeeeee..
dah lama tak makan sushi..kat banting ni mana la nak carik sushi kan? so mari kita tunggu school holiday..yeeehaaaa!!!

banyak2 sushi, suka yang ni
source: http://elinluv.blogspot.com/2009_02_01_archive.html

hhmm...dulu2 memang tak suka sushi ni sebab erk, kenapa tak masak.pas2 bila tengok shafiza ni hantu sushi, siap beli banyak kalau gi JUSCO, ha cuba la try kan..pas2 jusco maluri punya sushi memang meletup.kalah mana2 cawangan jusco kat malaysia ni.tak tau la pasal apa.si jiah tue setiap kali gi JJ maluri kompem sushi wajib beli....sllurprppppp...air liur meleleh da niee..mak, nak sushi...

10 comments:

Dr Love said...

uhuk2..sushi.yaaaarkkkkkk !!!!!!!

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

pearl jade said...

@Dr Love

dr love..aha,anda slh sorg yg x suka sushi dan mknn mentah ek?huhu

pearl jade said...

tAYAR pncit,,,thanx ya :)

Ellen said...

sedapnya..Ellen pun memang suka ngan sushi..hehe

Dda Ly said...

rupenye tu mimpi je la ye??hhuhuhu

meh ke rumah..

~air tangan ibu~

keep in touch ye..♥♥♥

Dr Love said...

mmg pown.sy xsuka ler sushi2 ni..

pearl jade said...

kak ellen...nyum nyum kan sushi.rindu na makan..huhu

pearl jade said...

dda..haha..haah 2 mmpi je.
2 yg sedih tue sbb nk mkn sushi sgt2..hehe

pearl jade said...

dr love...perut melayu ni..hehe

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork