Friday, May 13, 2011

Bagaimana rupa Ben Ashaari bila berumur 53 tahun?

salam and hi to all...


semalam hari ke dua kursus pedagogi untuk guru opsyen bahasa inggeris sekolah rendah fasa 1 di ipg kampus pendidikan islam,bangi...so ada la lecturer lain yang masuk.meaning hari-hari tukar lecturer...tiba2 pagi tu, masukla seorang lecturer lelaki...i was like...ngaaaaa,muka dia macam kenal...lecturer 2 sibuk2 kenal kan diri,aku lak muka berkerut2 nak ingat,eh seriusly muka dia cam familiar...miahaha...tiba2 terus dup dap dup dap!!!!


muka dia macam encik ben ashaari...waaaaaaaa...eh ni ayah en ben ke???ooo tidaaakkkk!!!!!!!!!!! sangat serupa ok....hari kedua diambil sepenuhnya oleh lecturer ini yang bernama encik rustam....oooo dia ni ketua jabatan pengajian bahasa inggeris IPG KPI...gulp!!!bukan calang-calang orang....


bayangkan,dari pagi sampai petang dengan encik rustam je..dia tanya macam-macam aku lak duk sibuk telek muka dia....haha...last-last disebabkan aku ni kepochi dan jenis tak puas ati kalau tak tegur,so aku tegur dia...



encik rustam,can i take your photo please??ngaaaa....slumber das betul!!!dia siap what do you want to do with my photo??aku goreng cakap nak wat report =____= pandaila ko ya...kalau en rustam tahu habisla...muahaaha..


balik tu tak puas ati....aku siap tanya mak ngan adik2..sama tak muka en ben ashaari ni dengan en rustam ni...mak aku kata,dorang ni anak beranak ke??adik aku kata ada iras..see!!!! kan betul....muahahahaha....aku tak puas hati lagi ni..siap tunjuk kat aspa muka dorang sama tak?pastu tadi gi kursus tunjuk kat cikgu2 yang laen..sama tak muka dorang...dorang pun cakap ada iras.miahahaha...kiranya nanti kalau encik ben da berumur 50+++ camni kot muka dia..hehehe


so..sila lihat....bagaimanakah rupa en ben ashaari bila da berumur 53 tahun....hehe!!!!


sama tak muka kami...
waaa en ben versi 50an tak ketak-ketak...hehe

tiba-tiba cuak..camne kalau ada dak IPG KPI baca entri ni =_____=
ampun ya en rustam....

11 comments:

zana said...

a'ah la.. cam anak dengan bapak... hehe... nak sama ja muka tu... =)

pearl jade said...

zana...betulkan?
huhu..ade iras2..hehe

ASaDa RyutaRo said...

sabor je lah.. ni anak sedara menantu tiri jiran encik rustam komen!

kang tuan badan google nama sendiri, jumpa gambar ni.. hambik. buat report sangat kan..

pearl jade said...

tiba2 cuak!!

Jiejah Gorjes said...

tang pp tu ada sama sket huhuhu

cik aied said...

ahaks...agak sama la...
btw...sy student ipgkpi...hehe
akak join kursus pedagogi tu eh?

Cikgu Fikri said...

haaahahahahaha..
EN RUSTAM!!!!
OH TIDAK!
sy yang dah 2 tahun belajar kat IPG KPI, baru skrg terpikir pasal tu...
huhuuhhu.. :)

pearl jade said...

jiejah gorjess
hehehe...pipi n mata cam same ka?
seb baek ade yg kate sama.hehe

pearl jade said...

cik aied..haah dik
nnt akk kena dtg lagi..huhu
nnt kite jmp k..hehe

pearl jade said...

cikgu fikri
ya allah...tolongla jgn repot kt die..suspen ni..
amk course ape?

cik aied said...

haha...insyaAllah boleh je..hehe...
cikgu fikri ni classmate sy...
ktorg yg da 2thn kt sini pun tak perasan...maybe sbb tak penah bljr dgn dia kot..
ktorg course bm..

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork