Friday, May 20, 2011

Follower ke 399,400 dan 401 blog pearl jade

salam and hi to all...alhamdulillah...sikit-sikit lama jadi bukitkan?bagi orang lain, ala sikit je ni...it's ok..dengan saya yang jarang berblogwalking, rasanya ni alhamdulillah syukur...dan walaupun kamu tak follow tapi saya appreciate siapa-siapa yang baca blog saya...kawan-kawan baca kan,mona,shafiza,azril, dan lain-lain...thanx korang baca blog aku ni...rasa lagi bermakna bila kawan sendiri yang baca sebab mereka memang takde blog tapi sanggup nak baca blog aku ni ha...hehe...

eh panjang lak cakap...kali ni aku pilih 3 orang..follower ke 399, 400 dan 401...sebab lama gak tunggu bila la nak gerak 398 jadi 399...hehe..dan follower ke 400 tu pulak sangat bermakna sebab terjah dari blog encik ben ashaari untuk header pilihan blog encik ben ashaari...suka blog akak ni..hehe..dan bila dia follow lagi la happy...hehe...follower 401 sebab nak jadi pengapit untuk 400..haha..dan lagi best gak sebab akufakhrul yang follow...selalu jadi silent reader je pastu tiba-tiba gatal nak add dia kat FB and dia accept.tu pun macam,uix biar betul dia approve..haha...lagi terkujat, dia follow balik..rasa tak caya pun ada...sebab selalu gak baca blog and follow blogger taiko-taiko tapi ade gak yang tak follow...so kira macam miracle la...hehe...jom terjah blog-blog dorang...




pelik sikit...url blog watieawang tapi nick akak ni yatie awang..hehe
cantikkan header dia..sebab tu terpilih..hihi



bella yang sengal...jangan marah dik non...


ustaz amirul follow kita...hehe..

terima kasih banyak-banyaksss ya sudi follow and hope datang lagi...hihi...bertuah sebab blog2 mereka ada pengisian yang sangat bermanfaat tak macam blog ni...mari belajar dari mereka :)

10 comments:

Fakhrul1409 said...

Hahahaha....adeh, ustaz amirul tu yg xleh blah..wakakaka...ni sume kes entri dulu la ni..hahahaha..

sy bukan taiko yer...hahaa..hnye blogger biasa..sy ni suke je follow org balik kalau org tu melekat kat widget rakan google tu..hehehe...

kotak bulat said...

Tahniah2.. da 400++ folower.. *jeles*
heheh


Recent post :8 FAKTA MENARIK TENTANG DARAH

PERKHAWINAN TERMAHAL DUNIA

yatie Awang said...

mekasih...tapikan untuk si sengal yang jiwang link kat situ blog kakak punya tahu, nanti tekan si sengal, kakak jugak yg keluar, kesian si sengal haha

vanetian said...

as salam..hoho~
udtaz fakhrul

=p

ingaatkan 39 ribu lebih.adei..
haha

▂ ▃ ▅ ▆ 50%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

baru buat entri sebelum maghrib tadi.huhu

jika sudi, datang baca~ =)

terjemahan mata dan minda kanak-kanak vs. orang dewasa

terima kasih. update2 selalu ;)

pearl jade said...

fakhrul..
haha...2la sbb entri ustaz amirul 2..hehe..tp mmg ade iras2..hihi

sye suka wat koleksi follower ikut ratus2..kebetulan 399, 400 n 401 ni cm sweet sket...hehe

pearl jade said...

kak yatie awang
eh haahla...thanx akk
xprasan lak..cian sengal..hehe

pearl jade said...

vanetian..
hahaha...x terpikir lak..bile tgk balik br prasan..
tp kalo x cm2,mst awk x dtg sini kan.hehe
tp mustahil gakla...org len yg pames pn x smp 399,000..ape tah lg sye..
thanx 4 coming

pearl jade said...

kotak bulat..
uix,sket je ni sbb sye x rajin nk promote2..hehe
thanx ya jadi follower saya
eh da jdi ke belum ni?hihi

Bella Bell said...

ouchh..tQ kak..heheheh!!~

blog akak best la ^__^v

pearl jade said...

bella bell..
terima kasih
blog awak pun best jugak (>___<)

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork