Monday, May 02, 2011

first gaji giveaway untuk korang sahabat by IZ


Tetibe dapat jemputan join GA by IZ....tenkiu IZ..memandangkan mood hari ini caca merba sket, so boleh la tenangkan pikiran join GA.hehehe..ooo dan tahniah ya IZ...dapat gaji pertama.sudi nak beri hadiah dengan wat GA.

pada pendapat saya yang tak seberapa ni,entri IZ banyak menceritakan pandangannya mengenai apa yang terjadi disekelilingnya...dan topik2 yang dibincangkan juga kena pada seua orang.jadi semua orang boleh baca..hehe..sebab tue tajuk blog IZ, segalanya dari perspektifku...bukan copy paste daripada entri orang lain tapi semuanya fresh dari ladang.heheh..

baik,siapa2 yang nak join..klik SINI ya

9 comments:

iz said...

wa..mekasih2..betul tu..memang sume nya dari iz sendiri..pendapat iz..x copy2 ni..hehe

pearl jade said...

same2 IZ..nnt wat GA jmput la sye lg..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh iz dpt gaji pertama?

pearl jade said...

kak,jom join.hehe

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

gudluck! =)

pearl jade said...

tenkiu iqbal =)

.........cP~ said...

salam.

jom join GA. lumayan..

http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Ellen said...

thanks dik..sayang adik ketat2..mana shout box kat sini..dah lari ker..hehe

cik pulau said...

nak join gak la...
hehehe

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork