Thursday, May 05, 2011

pearl jade:featured in broframestone.com


salam and hi to all..
terkujat sangat blog ni difeatured dalam blog bro framestone...
segan semua ada...miahahaha
ini entrinya....



fuh!!! tak sangka mak, nak....
bro ni giwang habis....
tapi orang seni ni memang kreatif...
pandai je mengarang...
dengar cite nak tulis lirik untuk heliza...
pewwiittt!!!
jadi penulis lirik lak pasni...
multitasking betul....

ooo ape pula kata pearl jade mengenai andai diberikan emas permata, kupilih senyumanmu??
erm...yes, i really mean it...
saya tak tau kenapa...
suka sangat tengok orang senyum especially senyuman orang2 yang susah nak senyum..
(walaupun kadang2 ade orang tu lagi nampak manis even dia tak senyum)hehe..
for me,ia memang lagi berharga dari intan dan permata...
sebab tu kot saya suka tengok hero2 drama yang cold hearted pastu once dia senyum or gelak, rasa cair je...weeeeee...

p/s: siap pau gambar dari blog bro..hehe..ampun!!

10 comments:

Bro Framestone said...

iyo la sangat... cuba tanye raudhah he..23x

pearl jade said...

@Bro Framestone

aiyaakk...nk tny raudah ape??
tb2 blur..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

brommg jiwang tau..hak3.penulis lirik???

pearl jade said...

2la sis..x sgka bro jiwang..hehe
die ckp die nk tulis lirik utk heliza..cpt2 doakn lirik 2 siap.hihi

Ellen said...

Fuyoo dik..ada tak yang nak buatkan lirik untuk akak ellen nyanyikan..heheheeeee....

pearl jade said...

kak ellen.sure ada...
try mtk bro..hehe

alongxp said...

erk...bro kenal raudah ke? ape kena mengena raudah ngan bro? musykil... musykil...

pearl jade said...

@alongxp

hari tu masa gathering blogger kt putrajaya,saya gi ngn raudah..kt sanala saya dan raudah berkenalan dgan bro..hehe

dhilla nazli said...

ngeeee... hebad2

pearl jade said...

dhilla..eh biase je..hehe
tenkiu

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork