Wednesday, May 04, 2011

buffered earning : Digi iPhone 4





syukur alhamdulillah...sangat pelik sebenarnya...blog ni dah lama tak update.dalam 1 minggu. memang masa tu nekad dah malas nak update, nak abundant je blog ni(sori sayang...hehe)...takde mood, hidup kacau bilau...masa hari pertama tak update, tiba-tiba dapat BE, Hypp TV Bloggers' Party. terkejut habis...kira macam ni satu godaan la kan nak untuk update...tapi aaaahh, memang dah tak hairan da masa ni...pastue tengok CHURP-CHURP RACE pun selalu menari-nari tapi tak jadi BE pun..rupanya dia singgah je..hehe


dan pagi ni, cek2 nuffnang, earning bertambah...ooo ni mesti Hypp TV Bloggers' Party da jadi ME.walaupun tak update, banyak jugakla hasilnya.hehe..tiba-tiba terbeliak biji mata tengok ada BE baru...dan apakah itu?waaaaaaaa...DIGI IPHONE 4 yang lekat...da la mengidam nak pakai iphone ni..baru je mintak someone belanja iphone semalam...masin jugak mulut ni mintak2...dapat promote iklan pun jadila..hehehe...bagi semangat ni nak beli iPhone...nak tunggu duit tunggakan..kalau cukup beli.kalau tak cukup, sila klik DIGI IPHONE 4 ...sila bantu saya...idaman kalbu tue....hehehe..

mesti orang sibuk2, nape la nak iPhone ni kan?? meh tengok sini....

why iPhone 4?

tengok shafiza and azril pakai sangat cool...
jimat pun jimat...dorang pun pakai pakej


ha...tergoda tak?? lagi best kalau ramai-ramai pakai iPhone+digi..
lagi la berbaloi-baloi....

for more info: please klik HERE

p/s: nak kena edit lagi ni..hehe
p/s/s: thanx to you bagi support update entri :)

8 comments:

Nurul Alyaa said...

tahniah dapat BE lagi. hehe. jeles. ^-^

pearl jade said...

thanx ya alya...
sye pn xtau...alhamdulillah BE xpenah ptus2...tp sket je earningnya..hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

beshnya...

xpnh2 dpt,tu jelez je rasa..hehehe..

tahniah!!

pearl jade said...

nuyui....tenkiu..
da lame ke blogging??
da try lum bce tips nak dpt BE
ce try crik n try ikut ya =)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

xlame mane dear..

tu la,nk kena blja byk ag ni..

pearl jade said...

nnt kalau da dpt BE,share2 la ya
hehe

kucing said...

wah~!!
bestnyer..nak gak

pearl jade said...

kucing..meh tlg klik..hehe
sume boleh dpt..ganbattee!!!

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork