Monday, May 23, 2011

header baru pearl jade | terima kasih Abdul Farique

salam and hi to all...
mood: agak excitedddsssssssss...
sebab: header baru da siap!!!!!!!

oh tidak masin betul ya mulut saya hari ni...tadi kak ellen cakap dia da letak link pearl jade dalam blog dia...saya cakap,ok la..nak tukar baju pearl jade cantik-cantik sebab takut ramai yang nak datang..hehe.perasan!!! and tiba-tiba lepas magrib tadi, encik adik abdul farique PM, pasal header yang dia nak bagi tu...ha ingat tak? ha lupa la tue...hehe...klik SINI...KENAPA AKU NAK HEADER ABDUL RAFIQUE


Dah nak meloncat gak...da la baru je nak start masak...pastu adik AF ni da sound awal...

jangan out
jangan away
kalau tak,
dibatalkan...


huhu...terpaksala cik housemate masak sorang-sorang malamni...ampun ya cik raudah..hehe..and AF ni senang gilos nak kerja ngan dia...seb baekla saya ni takdela cerewet sangat...yela orang nak bagi freekan...tak kan nak demand2 lak...hahaha!! and hasilnyaaaaaaaaa...eh tapi before tu, say goodbye kat header lama...bye bye sayang....walaupun takdela bye bye terus sebab korang still akan jumpa dia gak dalam watermark gambar..actually header ni beli untuk watermark..last-last jadi header lak..hehe...



header lama...design by kak eya...yang ni beli ya...hehe
orderla...kak eya memang best...
ni FB dia...eya eybizz



and presenting my new headerrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

it's pink ok...eh masa cakap kat AF, pink purple...pastu cian dia da macam blur eh color ape tu...serious comel budak ni..dia tanya background nak apa..saya ni manala reti nak pikir on the spot.glabas gak tadi nak pikir...pastu cakap nak kerawang2...dia da pening balik..last2 dia suggest taman dalam hati ni..haha.see,senang je kan adik ni.senang je nak pilih..hehe...oh comel tak rerama tu..ha tu saya yang request...tee hee hee...


gempaks gilos AF ni...sekejap je dia buat.dalam setengah jam.mampu tak????ngaaaaa...entah ilmu apa dia pakai pun tak taula...dulu nak buat header sendiri, berbulan-bulan pun tak siap.haha...korang tengok! halus gila sentuhan dia.kualiti pun terjaga..ehehehe...


to abdul farique...terima kasih ya untuk header ni....akak suka sangat dik..miahaha!!angan2 nak ada 3D header tercapai gak...yeehaaaaaa!!!!eh alhamdulillah...semakin bersemangat nie...ha, da la free kan header ni..dia siap bagi benda free lagi...taaadaaaaaaaaa...


Tukar Warna Background Blog.....sila usha ya kat tepi ni...ha, korang tak suka oreng,sila klik ke hitam untuk epik gothic..hehehe!!!sebab tengok ada dalam blog AF tapi dia sendiri da buang..saya lak gatal nak.last-last dia bagi je..haha...seb baek tak mintak tukar template sekali...peace yooo!!!


baiksss!! siapa-siapa yang rasa nak tempah kat AF, JOM TERJAH belog diaa...

header dia pun comel gak...eh macho...hehe





5 comments:

dill said...

cantik!

simple & nice ~

pearl jade said...

thanx kak dilla....
saya suka sgt...
x serabut..hehe...
header akk pun ncie jugak..adik akk wat kan?

Mar said...

cantik header baru ni

nelly said...

lawanya !

Abdul Farique said...

thanks sudi wat entry ni :p

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork