Saturday, January 08, 2011

alhamdulillah, dalam masa 1 minggu dapat 3 buffered earnings


alhamdulillah...tak tau nak cakap ape..
dulu selalu dengar orang cakap pasal BE, ME
saya tak tau pun saya buat apa...
tiba2 ahad lepas saya perasan iklan celcom xpax great dah menari2..
cek2 betul, dah ada BE..
then hari selasa tak silap, bizzy body ni pulak yang menari2..
wah, macam tau2 je saya nak slim balik.hehe..
dan khamis petang pulak, ada 2 mystery agent tiba2 muncul..
hari jumaat cek, dah jadi BE..hehe
tiga2 ni duk kat SS..wah macam nama saya,siti suhaili sarif.hehe
alhamdulillah sangat2..
earning sket je tapi tak kisah pun sebab aim saya nak biar dapat BE je dl..
soal bertambah banyak earning tu, saya pikirkan nanti.hehe
sebenarnya saya memang tak berapa paham sangat BE ni..
cuma tau bila dapat ni, rasa syukur sangat2.
walau takde la beribu riban dan puluhan ringgit ke, tapi tetap syukur..hehe
thanx banyak2 ya encik nuffnang sebab percayakan saya..
sampai 3 encik nuffnang bagi...
sayang encik nuffnang..hehe..
dan sekarang perasan iklan nokia dan maxis menari2 dengan gembiranya..
hope lekat yang tu lak =p
thanx once again ya ALLAH
rezeki awal tahun =)

11 comments:

Nur Ardilla Najwa said...

tahniah...huhuh... jom lawan klik nuff... =P

pearl jade said...

thanx ya..hehe
ok jom saling balas membalas
hehe

cik aied said...

wah2..tahniah ye ;)

kak Erna said...

PJ..sebenarnya akak pun tak faham sangat benda ni..iklan punn jarang keluar kat tempat akak..kadang2 aje..

pearl jade said...

cik aeid.hehe
thnx ya

kak erna,2la..even be,kdg2 xde gak kuar iklan ni..pelik pelik..hehe

sissyira said...

salam


wah jelesnya...


rezeki tu..

CIK TOM said...

tahniah dpt be...cik tom 1 je dpt be buat ms ni..sedih plk..sob3...

p/s:.yupp kena masukkan coding border...sori lupa...cik tom dah update coding border dlm n3 tue...cuba tengok ye..

pearl jade said...

wassalam sissyira..
1st time dpt ni
sis mesti dah dpt byk kali kan?
hehe

pearl jade said...

ciktom dah sll dpt..bg can sye dpt ek?hehe

thanx byk2 ya ciktom..susahkn ciktom je
bolehla sye try lepas ni..hehe

FaizFizy39 said...

pergh. tak aci.
my blog, satu BE x mandang. huhu.
btw, BE tu mcmane ek? haha

FaizFizy39 said...

huhu ;)

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork