Friday, January 28, 2011

BEN ASHAARI BLOG


Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..
jawapannya: 1 hari dalam 1 or 2 sebab dah start mengajar and takde internet kat rumah..harap kat skola je...entri kalau masuk yang ni dah 191...

Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ?
haaa...haruslah berminat sebab encik BA macam pegawai yang keluarkan permit berniaga kat bazar ramadhan...hehe

Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular?
susah kot nak popular tapi kalaulah kan,saya nak blogger2 laen share experince dorang dalam apa2 keadaan pun.senang nak tanya opinion dan dapat feedback kalau orang dah kenal kita..hehe

thanx encik ben ashaari bagi peluang lagi sekali :)

3 comments:

mie said...

wah!!
ada jual kuih x?
kata bazaar ramadjhan..
eheheeee

pearl jade said...

ade ade...
sila beli ya..hehe

Alisya said...

hai..alisya klik dr bloglist BA..jade.teringat satu novel [jade-trisy]

salam kenal.

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork