Tuesday, January 11, 2011

gempar! pekerja dewan makan smka maahad hamidiah bancuh air pakai selipar





waaaaaaaaaaaaaa....
apakah ini semua...
kejadian ni terjadi masa tu saya form 3 rasanya..
kitorang tengah prep malam..

kakak senior cakap,
"akak dah tak lalu nak minum air dewan makan..
korang minumla air teh tarik tu puas2..
akak tak kisah..

kitorang:
apsal kak...kenapa ni

kakak senior:
"weh, kak gayah bancuh air korang pakai selipar tau tak"

kitorang:
mana akak tauuuuuu..

kakak senior:
akak nampak sendiri dengan mata kepala akak...waaa

yeeeaakkksssssssssssss...
memang kembang tekak bila dengar..
kitorang memang membayangkan selipar jepun berkulat dikacau dalam air teh tu..
waaaaaaaaaaaaa

dan tiba2...
kahkakahhhhhhkahkakahahhhhhhhhhh

kakak senior:
lawak gila muka korang
memang la kak gayah tu bancuh air pakai selipar..
kalau tak, kotorla kaki dia

kitorang:
???????????????????????????
bzzzttttt!!!

kakak senior:
akak tak kata die bancuh air guna selipar...

hampagas punya kakak senior
mati2 kitorang kena tipu..
tapi memang tu topic hangat untuk seminggu rasanya
dan turn kitorang lak kenakan kawan2 lain...hahahahahaha
dan aku pun tak ketinggalan jadikan ni modal usik kawan aku masa kat maktab dulu..

weh, aku dah tak minum dekat kafe..
ko tau apsal..sebab akak 2 bancuh air pakai selipar
menggelupur kawan2 dengar..
kihkihkihh..
ampun kawan2..hehe

kepada adik2 junior kat maahad tu..
bersediala ya kalau nak makan minum kat maahad
hehehe

15 comments:

daylachan said...

kikiki teringat kenangan kt maahad.huk3 rindu

Ujang9897 said...

bikin panas jer...haahahaahahha

wahida said...

huwaaaa!!! tipah tertipu!!

jat said...

haha jid. lawak je..
byk btul memories.. those days..
f3 mmg byk stories.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

warisan turun temurun ni.. junior kenakan senior.. pastu yg junior jd senior kenakan balik junior baru.. pasal keywords tu selalunya tak dapat di jangka. Kdg2 org search keluar blog kita tp takde kena mengena dgn kita pun blh jadi.. memang misteri sikit keywords tu. sensitif sebab dia blh detect dgn satu words jer yg ada kena mengena dgn kita.. kdg2 x paham juga

diana said...

hahah..
suspen je..

pearl jade said...

@daylachan

maahad memang best!!yeehaaaaaaa

pearl jade said...

@Ujang9897

hehe..tb2 teringat kenangan masa kt skola dulu..huhu

pearl jade said...

@wahida

tipah jgn marah ya.hehe

pearl jade said...

@jat

rindu maahad kan?
form 3 memang tahun paling nakal
hehe

pearl jade said...

@THE LEKAT LEKIT STORY

ktrg la senior paling kejam dl
hehe
oo mcm 2 ke.thanx ya cik lekat lekit

pearl jade said...

@diana

suspen kan?pasni bancuh air pakai selipar tau..hehe

dyah pinky! said...

hehe. kelakar la. ingt betul2 tdi. baru nak tunggu kosmo esok. hehehe.

:)

pearl jade said...

hehe..kalau kuar kosmo,habis sye kena saman dgan skola maahad kajang
hehe

MiSzy DiaN said...

hehehe..
dah agak dahh..
ada org gali kubur guna seluar dalam lagi..hehe..
ayat 18sx kejap..hehe..
ye laa..dah tue? tak kan masa gali kubur tak pakai sluar dlm kan??hehehe..betol tak??
^.^

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork