Monday, January 24, 2011

topik hangat dibilik guru minggu ini: trilogi cinta


hangat!!! memang hangat!!! tiba2 tadi kat bilik guru kecoh pasal trilogi cinta..ha, ade cinta 3 segi ke??eh bukan....ala trilogi cinta yang tengah main kat tv1 tu tiap ahad,isnin dan selasa kul 10 malam..kalau tak ingat gak, sila terjah sini...hehe...trilogi cinta = tak seindah mimpi, + tak semanis impian + tiada lagi mimpi

tak sangka, ada gak yang tengok cerita ni. yela, ingatkan peminat novel je tengok. rupanya semua layan sebab cerita die lain dari yg lain..hehe!! excited betul kat bilik guru tadi...ada yang siap nak carik novel tu and baca cepat2 sebab tak sabar nak tau camne cerita dia..huhu...siap tanya saya lagi, saya ada ke tak novel tu.erm, saya pernah baca dulu pinjam kawan. tak ingat sapa punya...tapi memang dasyat gak penangan cerita ni...huhu

memang sekarang ni hari ahad hari yang dinanti2...wah, bagus gak buat tayangan hari ahad. sebab takdela sedih sangat kalau hari ahad tiba....yela nak masuk mood monday blues kan...sedih je rasanya kalau isnin nak datang..yeaayy!! sukanya...hehe

8 comments:

Misz Sephia said...

Novel yg ketiga je yg tak sempat baca. Tapi cite ni memang best!

pearl jade said...

ooo yeke...sye x ingt sgt cerita die..
dorg ade konflik saling x mempercayai rasanya..huhu

nabilah_2908 said...

sy pun mengikuti cerita ni...best...rasa mcm nk baca balik ketiga2 novel tu... ;)



jom ke APA KATA HATI pulak,
NATURE CALLS

pearl jade said...

sama la...sye pun rasa nk crik buku 2
hehe

Syafiq Rosli said...

huhu..sempat lg sis layan novel..hehe

pearl jade said...

akk memang suka novel..
akk hantu novel dik...huhu

sicomot-comel said...

SCC seorang kaki novel jugak !

Tapi,dah lame sgt3 xdapat baca novel..huhuhu

pearl jade said...

@sicomot-comel

novel mmg best kan?
hehe

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork