Wednesday, January 26, 2011

kenapa kat sini tiada 3G???????

sedih ok..............
sebagai seorang internet user yg tegar...
blogger yang masih segar...
saya nak line 3G dekat kampung saya ni..
dengarlah rayuan dan rintihan insan yang sangat memerlukan internet...
nak pasang streamyx tak boleh sebab duk menyewa..
dan senang la sikit kan kalau ade portable modem..
sob sob sob!!!!
focus la dekat kampung2 sket
ni sibuk wat projek upgrade unifi la, yes la..
tapi NO dekat kampung2...
waaaaaaaaaaaaaaaaa,.........
cam mana la nak celik IT muda mudi sekarang ni..
huhu...
ok mood banyak kerja sebenarnya dan perlukan refreshment sket
2 yg bebel psl 3G
ampun semua!!! adios!!!!

6 comments:

diana said...

sokong!!

Izamir Ridzwan said...

klu maxis skrg kt kmpung pon ade..

mie said...

membebel sakan ye...
eheheeee

pearl jade said...

diana~ ya betul!!!

pearl jade said...

IR~~maxis pun x brape ok sgt
sbb dkat dgn pantai..eh ade kaitan ke?huhu

pearl jade said...

mie~ni frust sbnrnya
huhu

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork