Saturday, January 15, 2011

saya pernah ponteng sekolah agama sebab shaheizy sam

benar!!!
sangat2 benar!!!
saya pernah ponteng sekolah agama sebab shaheizy sam..
mak dah cakap...
jangan ponteng sekolaha agama..
nak jadi apa kalo ponteng sekolah..
tapi shaheizy sam dah ajak jumpa dia.
camne ni...
takkan nak tolak kot..
waaaaaaaaaa...
NEKAD!!!
MEMANG NEKAD!!!
apa salahnya kan pontengs sekali..
tak pernah ponteng pun tau before this...huhu..
dia ajak jumpa kul 4:30 pm rasanya..
dekat kampung apa ntah nama tempat tue...
tapi yang pasti..
dia suh bukak tv3 dan tengok dia berlakon
dalam cerita
PAE!!!
ha, sebab tu la tak gi sekolah agama...
sebab saya nak tengok dia berlakon cerita PAE...
hehehe!!
masa tu ulangan cerita PAE ..
drama tu tercalon utk anugerah skrin kalau tak silap..
dan pernah tengok sekali..
masa tu menangis tahap tak hengat..
meleleh2 nangis sebab dia mati kot..
and tragis sebab ayah dia sangat tua..
sob sob sobbb!!
teringat arwah atok!!
waaaaaaaaaaaaa....
pas2 tiba2 tv3 wat ulang tayang cerita PAE utk Anugerah Skrin..
HA memang nekad nak tengok and ponteng sekolah agama..
ugguuuuuu....
sekarang dah fames habis abang sorang ni..
rmai betul fan dia..
apa pun, saya tetap ingt PAE sampai bila2..
dah takde kot cite macam tu..
hope tv3 dapat ulang tayang balik cerita ni..




sumber: gambargambarpelik.blogspot.com

6 comments:

Asha Shalina said...

haha..minat jugak kat sam ni..pape pon, die punye acting mmg best..hrp2 ABP thn ni die menang besar..

pikapong said...

cool glako~aku bru knal dia time adnan smpit kt,2pn tak tau nma dia.da tgk ngangkung bru tau nma dia.ok saya mmg lame, mntak maap abg sam~

pearl jade said...

asha..sya rasa die or lisa surihani boleh menang..hihi
best kan dia??huhu

pearl jade said...

pika...hahaha
ko mana layan cite melayu..ak kcik2 dl suka tgk drama mlayu.2 yg ingt..hehe
ko tgkla cite ni..best gile

nisafazil said...

aku pn ingat wei cite pae tu. paling sedih time bapak die carik gne sampan pastu jmpe anak die dh mati terapung dalam sungai tu. sedih gilos kot. ingat lg aku nangis curik2 time tu..huhu...
tp die belakon mmg best. aku pn suke..

pearl jade said...

niz...best kan niz!!!ye weh!!
ko ingt ek part tu??
sedih gile kan??
ahaha...sbb bapak die yg jumpa..
2yg sedih tu
waaaaaaaaaaa

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork