Sunday, January 16, 2011

sanah helwa ya mardhiyah bt abdul nasir

biodata:

nama : mardhiyah bt abdul nasir
dob: 13 january 1986
bintun of encik abdul nasir alang endut and puan rosila bt senan
anak ke 2 out of 8
currently in mesir waiting for her graduation day
final result: mumtaz
occupation : doctor to be...eh dah jadi doctor dah pun..ehehe

mardhiyah bt abdul nasir
buah hati pengarang jantung saya
happy birthday
sanah helwa ya jamilah
selamat ulang tahun
ke 25
hehehe...ko dah tua..hahahaha
aku lambat lagi..
mar, semoga panjang umur ko
be a good doctor
tak mau garang2 tau...
haha..
takpe,aku tau ko baik dengan dorang...hehe
congratulations!!!
mabruk alaiki...
sangat hebat dapat mumtaz..
proud of you....
aku tau u can do it....
setelah berhempas pulas,migrain,sakit kepala,demam2 study for 1month exam,,,
you did it dear...
and for you birthday present,
it is such a wonderful gift for u to get mumtaz!!!!
waaaaaaaaaaaaaaaaaa.....bestnya!!!
hope masa bezday aku nanti, aku dapat something yang best gak...hehe
dah suku abad umur ko and this success sangat membanggakan semua..
kalau ko ada depan mata, dah lama aku peluk cium ko..hehe
sori lambat wish hari tu sampai merajuk2 ko ya..
siap bg mesej kat inbox FB merajuk sebab aku tak wish bezday ko..hihi
aku tak de internet kat rumah sewa tu..wuwuuuuu..
see aku da tebus balik..
entri khas untuk ko...and hope you will like it..
kalau ko tak suka,aku lak yang nak merajuk nanti...ahaha
aku pau gambar ko sket...hehe



ni dah macam gaya cikgu...bukan doktor ni..haha


susah betul carik gambar ko...siap menyorok2 lagi..hehe..
sapa nama kawan ko ni..sori tak tau..hihi


mar sayang...
cepat2 la balik malaysia ek
boleh kita ronggeng2...huhu
sayang ko..
muaaaxxxxxxxxxx

7 comments:

m a r said...

hahahahahaha
comel comel
lap uuu majidddddd!!!!
keh keh keh

pearl jade said...

mar...seb baek ko bls
kalo x aku merajuk..haha

m a r said...

hahahaha
sbuk gak nk mrajuk ngn aku
ptt aku mrajuk ngn ko tau!!!
nsbaik aku dah matang
gagagagaga

Anonymous said...

salam..
nak nyampuk sikit..klu nak marah..marah lah ek..heheh

kak suhaili..
kata2 akak utk kak mar nape cm sedihhhh jer...
org yg baca mesti terharu gilerrr...
uwaaaaaaa..

pearl jade said...

mar,ala apa salahnya aku merajuk dengan kau..hahaha

kata dengan aku je ko xmau matang?
hehe

pearl jade said...

salam dik anon
alamak siapa ni ya??huhu
dik,xpe akk x mrah pun.hehe
sedih ke ayat akk 2
rasanya penuh keriangan akk menaipnya
hahaha

jat said...

majid!!!


wihuuuu sampaikan assalamualaikum kte dekat cik mar.. n alfun mabruk jugak! =)


mar.. klu tbaca ni, selamat hari lahir yang dah lepas lima hari dulu.. huhuu.. kte ada 1 utang dekat mar.. hari2 kte nampak dia. tp nak post tu betul2 take time. bz manjang. huhuu really sorry mar.

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork