Thursday, December 23, 2010

jom pergi pesta buku kanak-kanak di PWTC






ia dah bermula...pesta buku kanak-kanak dah bermula. ia lagi tak entri ni.klik sini...yang ni pulak official website PBKKKL 2010
harini 23/12/2010 plan dengan Izzati dan adik-adik nak pergi..kita jumpa di sana ya..banyak aktiviti menarik dari publisher yang mengambil bahagian akan diadakan..contohnya:

1. PTS Publication

klik sini untuk keterangan lebih lanjut..SINI

Bermula dari jam 11 pagi, TV9 akan mengadakan sesi rakaman bagi rancangan Usrah di booth PTS. Temui warga kerja TV9 di booth PTS esok.

insyaALLAH saya akan terlibat untuk program ni sebagai penonton.tajuk dia Hal Buku. Hari tu saya keluar dalam novel kan..Bila Siti Suhaili Sarif Terselit dalam novel.rujuk sini. insyaALLAH lepas ni keluar tv plak.hehe..

2. Jemari Seni Publishing

klik sini untuk keterangan lebih lanjut.. SINI

favourite publisher ni...kena support.


jumpa di sana

4 comments:

NadiRah said...

nak pergi lah..tapi buku kanak2 jer??erk..huhu

lynn angel said...

jemari seni?? waahh..publisher fav sy jgak.. :)

pearl jade said...

nadirah,haah byk buku kanak2
alaf 21 pun x letak novel dorg.huhu

pearl jade said...

lynn angel..
wah yeke...nnt pergila ya
beli buku hlovate yg bru

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork