Wednesday, December 01, 2010

tag dari CHAK-O

1) Apa yg paling penting dalam hidup korg?

1. BABY JADE ( I love you baby..muaxx!!thanx sebab kalau kamu takde, susah betul nak ronggeng)

p/s: baby jade adalah kereta saya =D

2. HENPONG

3. JAM TANGAN (wishlist 2 da makbul..baru beli jam baru =p)

4. NOVEL

5. LAPTOP/KOMPUTER

6. INTERNETTTTTTTTTTTTT..kalau takde ni, boleh sasau..hehe


2) Benda terakhir korg beli guna duit sendiri?
Keyboard yang saya tengah taip ni…baru je beli kat Wangsa Walk tadi..hehe..huruf C, D, F rosak….

Lagi satu, jam Swatch idaman dapat dibeli walaupun lain yang diidam, lain yang dapat. hihi

3) Adakah korg bercinta sekarang?
nope. Single and available =D


4) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korg?
Sampai dalam syurga =)


5) Di mana korg akan berjumpe kekasih korg?.
kalau ikut dalam kuiz facebook, jumpat kat taman…blush!!!


6) Novel/ Buku/ Majalah terakhir korg beli?
Masih Setia by Aisha Sofea..tak habis baca lagi


7) Apakah nama penuh korg?
Siti Suhaili Sarif…


8) Antara mak & ayh korg, mane korg lagi mesra?
omak den…lagi momahami den…hehe


9) Namakan org yg betul korg nk jumpe dlm hidup korg?

Dulu Hrithik Roshan…sekarang ni, nak jumpa Flynn Raider

Hero cite Rapunzel…hehe


10) Namakan tempat yg korg betul2 nak pergi
Mekah

London…nak honeymoon sini boleh tak??hehe

KOREAAAAAAAAAAAAAAAA….tolongla makbul yang ni…huhu


11) Pilih salah 1, peluk atau cium?
peluk!!! Best peluk chak – o…hehehhehehehehehe….

12) 5 lagu bermakna dalam hidup korg
1. Cinta Dalam Hati – Ungu…sebab macam ada kaitan dengan diri…haha

2. Kuch-kuch Hota Hai

3. This I promise you – n’sync…sebab Intan Nazifah yang ajar lagu ni..

4. Merindukanmu-D’Massive-suka nyanyi dengan Afiqah Omar

5. Perhaps Love – OST Goong…suka gile lagu ni

p/s: lagu2 ni semua adalah lagu wajib karok dengan afiqah..hahaha


13) 3 perkara tentang org tag korg
1. lemah lembut..sopan santun je orangnya…huhu

2. tegas @ suka tegakkan keadilan…kalau benda tu salah, dia akan pertahankan…tegas dalam wat keputusan yang betul.sebab tu suka kawan dengan cha..hihi

3. penyabar + menggelabah sket (tak pernah nampak cha marah)..ade certain time, dia mesti kalut. Contoh:da habis tunang pun dia leh cuak lagi..huhu

14) 5 benda yg korg sgt syg dlm hidup korg
1. baby jade

2. laptop/ pc

3. henpon

4. novel/komik

5. rumah (home sweet home)

15) Bila tarikh lahir korg dan bile korg sambut thun lepas?

6 September 1986…tahun lepas celebrate dekat kedai makan kat Keramat dengan Shafiza and Afiqah…

Pas2 dengan intan nazifah dekat mapley nasi kayu kandar..

Dua2 celebrate masa bukak puasa =)

p/s:tahun ni tak nak tanya ke…hehehe

16) 5 blogger yg korg nak tag
1. AFIQAH OMAR = sebab da lama dia tak update

2. FARAH FILZAH….

3. KAK DAIA SUBOH

4. KAK EHA

5. DR NADZIRAH…hihi

2 comments:

ndwa nadzirah said...

y me!!!??? ceeeeh, nada gedik ala-ala dia sorang je yang kena tag. ^_^

pearl jade said...

hehehe..sila jwb ya nad =p

awk mmg best..sbb 2 anda ditag

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork