Wednesday, December 15, 2010

terima kasih bro ben ashaari

ikhlas saya ucapkan, terima kasih bro ben ashaari..baru minggu ni saya aktif balik dalam blogging.dulu blogging for assignment purposes..20% markah die..wuuuu...
pas2 malas dah nak berblogging balik sebab ade sifat2 malas dan tak nampak betapa meriahnya berblogging ni..setakat blogwalking baca blog orang yang sama je hari2..hehe

peluang yang bro ben bagi saya hargai sangat2...dari mula bukak lesen untuk masuk bloglist sampaila harini.yang buat saya lagi terharu, bro ben walk the talk with good ways..dah buat contest,siap buat entri khas yang sangat menarik..ada je idea dia untuk menceriakan balik bloggers especially newbies macam saya...

kenapa saya hargai?sebab betul, naik sikit traffic dan yang datang tu memang ikhlas nak kawan.siap tinggal pesan good luck, dan ada yg datang 2 fames rupanya..saya je tak kenal sebab baru lagi..terima kasih sudi datang...

sebenarnya tengah sedih masa cuti ni ada benda sedih jadi..dan nak hilangkan kesedihan tu, saya aktif balik berblogging..tu yang join macam2 contest.dan lagi terharu,ada pulak top blogger macam bro ben yang sudi nak tolong promosi.yang lagi menggembirakan, bila blog saya tersenarai dalam bloglist bro ben...lagi double triple terharu, siap ada bloglist khas, CIKGU JELING MURID-MURID...terima kasih!!!tak de benda yang saya boleh bagi..mungkin 1 hari nanti kalau ada rezeki, ada masa saya buat contest khas untuk bloggers diluar sana.saya tahu,ramai ada sebab masing2 untuk jadi blogger.saya suka membaca dan menulis..suka belajar dari blogger kat luar sana sebab saya tahu,you are the truly user and promoter..terima kasih banyak2....

buat bro ben, arigato once again!!!susah payah buat benda ni.dengan nak layan isteri lagi,kerja lagi,waaaaaa...trimassssssssssss!!!!!

7 comments:

aanie said...

esok ada lagi..hmm, confirm parking penuh...nak masuk parking pun xleh..huhu..(chatbox prob..sorry terpksa komen kt sini..)

Cik Tom said...

wah tahniah..ben mmg byk tlg blogger baru ;)

Ujang9897 said...

dia mmg byk tlg kaki blog nie

yad'z said...

singgah sambil bace entry....^^

congrats...^^

pearl jade said...

cik tom
2la cik tom..nk hrp usaha sndr ssh gak..kena ada taiko tolong newbies alhamdulillah ade hasilnya..hehe

pearl jade said...

ujang,betul 2...
effort die byk btul..terharu..huhu

pearl jade said...

yad'z..terima kasih sudi singgah =)

 

Travelblog Elly Jade Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork